Η δεξιά σε όλες της τις εκδοχές, κλασσική, ακροδεξιά, φασιστική, έχει ξεσαλώσει.

Η δεξιά σε όλες της τις εκδοχές, κλασσική, ακροδεξιά, φασιστική, έχει ξεσαλώσει.


Η δεξιά σε όλες της τις εκδοχές, κλασσική, ακροδεξιά, φασιστική έχει ξεσαλώσει.
Παίρνει εκδίκηση από την ιστορική μνήμη παρουσιάζοντας τις πιο βάρβαρες και ξεδιάντροπες ιστορικές παραχαράξεις για ιστορική αλήθεια. Ο δωσιλογισμός θέλει να πάρει την εκδίκηση του και στο επίπεδο αυτό. Η "αλήθεια" τους παρουσιάζεται σαν αδικημένη, παραγκωνισμένη αλλά και κρυμμένη από την "αριστερή ιστοριογραφία", (προφανώς αυτοί ήταν οι νικητές του εμφυλίου)  που αναπτύχθηκε στα εκτελεστικά αποσπάσματα, στις φυλακές και τις εξορίες όπου είχαν μπόλικο χρόνο για να την φέρουν στα μέτρα τους…

  Έτσι, φθάσαμε σήμερα, σε πανελλήνια διαφημιστική καμπάνια να "αποκαθιστούν την αλήθεια", όπως η "δημοκρατική εφημερίδα" των ημερών μας Κ.Δ. της οποίας το σλόγκαν και το βίντεο είναι εμετικό γι' αυτό και εξαιρετικά επιτρεπτό από το ΕΣΡ και προβαλλόμενο και καναλάρχες:Η «κυριακάτικη δημοκρατία» παρουσιάζει: TA ΑΔΙΚΗΜΕΝΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΑΜ • Όλη η αλήθεια την κόκκινη τρομοκρατία του 43-44 & η θυσία χιλιάδων αθώων που σκεπάστηκε από την αριστερή ιστοριογραφία!
 Οι βρυκόλακες δεν πεθαίνουν ποτέ. Μόνο το φως του ήλιου τους εξαφανίζει. Γι' αυτό φως, περισσότερο φως στην ιστορική έρευνα. Καμιά ανοχή σε κάθε είδους πλαστογράφο, σε κάθε παραχαράκτη. Ότι δεν απαντάει η επιστήμη το διαφεντεύει η πιο σκοτεινή πολιτική σκοπιμότητα προετοιμάζοντας το πιο μαύρο μέλλον για τον λαό.
                                              Πάνος Ευθυμίου

Σχόλια