Το 4ο συνέδριο του ΝΑΡΤο 4ο συνέδριο του ΝΑΡ ολοκληρώνεται σήμερα. Φιλοδοξεί να στείλει ένα μήνυμα συστράτευσης, κοινού αγώνα, αντεπίθεσης και αισιοδοξίας στον κόσμο της μαχόμενης Αριστεράς και το κίνημα.
Με τη συμμετοχή εκατοντάδων αντιπροσώπων από όλη την Ελλάδα, που έχουν γεμίσει από την Παρασκευή το αμφιθέατρο της Γεωπονικής, το 4ο συνέδριο του ΝΑΡ ολοκληρώνεται με τη διαδικασία ψήφισης της πολιτικής του απόφασης.
Με αυτήν, όπως φάνηκε και από την πλούσια και βαθιά συζήτηση που έγινε, φιλοδοξεί να στείλει ένα μήνυμα συστράτευσης, κοινού αγώνα, αντεπίθεσης και αισιοδοξίας στον κόσμο της μαχόμενης Αριστεράς και το κίνημα, αλλά και σε ολόκληρη την κοινωνία και ειδικά τη νεολαία. Είναι μια απόφαση τομής με στόχο «ένα ανατρεπτικό εργατικό λαϊκό κίνημα, μια αντικαπιταλιστική και επαναστατική Αριστερά, ένα σύγχρονο πρόγραμμα και κόμμα της νέας κομμουνιστικής ελπίδας, στην εποχή των πιο μεγάλων φόβων και των ανεπανάληπτων και ρεαλιστικών δυνατοτήτων». Η παρουσία και οι χαιρετισμοί πολλών αντιπροσωπειών από ελληνικές οργανώσεις και κινήσεις, εντός και εκτός ΑΝΤΑΡΣΥΑ, τα συντροφικά μηνύματα από το Ενωμένο Κομμουνιστικό Κόμμα Ρωσίας και το Κόμμα Εργασίας της

Τουρκίας, καθώς και η ομιλία συντρόφου από την Κύπρο. δείχνουν ότι το συνέδριο του ΝΑΡ και οι αποφάσεις του μπορούν να αποτελέσουν ένα σοβαρό πολιτικό γεγονός. Να συμβάλουν,ώστε να ανοίξουν νέοι δρόμοι στην εποχή των μνημονίων διαρκείας. της καπιταλιστικής βαρβαρότητας και του σκοταδισμού, του πολέμου και της προσφυγιάς, της μοιρολατρίας του «δεν υπάρχει εναλλακτική». Για να γίνει ο λαός αξιολογητής του κεφαλαίου, της αστικής τάξης και των κυβερνήσεων τους, πετώντας τους στα σκουπίδια της ιστορίας με τον χαρακτηρισμό εγκληματίες, επικίνδυνοι και απάνθρωποι. Για να πάρουν οι εργαζόμενοι την παραγωγή, τον πλούτο και την εξουσία στα χέρια τους.

Από την εφημερίδα ΠΡΙΝ

Σχόλια