Πάλι χάντρες και καθρεφτάκια μοίραζε ο πρέσβης


Πάλι χάντρες και καθρεφτάκια μοίραζε ο πρέσβης κάνοντας την πραγματική δουλειά του

Είναι ακατάβλητος. Βιονικός θα λέγαμε! Και προσαρμοστικός…
Εντόπισε πόσο λιγούρικη είναι η αστική τάξη της χώρας μας, ικανή να πουλήσει τα πάντα για να κερδίσει ή αρπάξει κάτι και όπου βρεθεί και όπου σταθεί τάζει επενδύσεις. Κλείνει το μάτι φυσικά στους πρόθυμους που θα ήθελαν να κάνουν τους "συνεταίρους" και υπόσχεται τα πάντα. Ούτε πολιτικός παλιάς κοπής να ήταν που έταζαν γιοφύρια χωρίς ποτάμια. Μάλλον τους έχει ξεπεράσει και ως προς την εμβέλεια δράσης και ως προς τον τομέα δράσης. Τελευταίο του χτύπημα στο  digital economy forum 2018
Στρατηγικό είναι το ενδιαφέρον των ΗΠΑ για να επενδύσει στη χώρα μας(!!!) τόνισε ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζέφρι Πάϊατ στο  digital economy forum 2018: σχεδιάζουμε, δημιουργούμε, καινοτομούμε, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ).
Όπως είπε, η Ελλάδα βρίσκεται στη σωστή συγκυρία καθώς τα πρώτα στοιχεία δείχνουν δείγματα ανάκαμψης και οι αμερικανοί επιχειρηματίες βλέπουν την Ελλάδα ως επενδυτικό προορισμό καθώς υπάρχουν ευκαιρίες για επενδυτές.
Ο ίδιος σημείωσε ότι τον Ιούνιο θα συνοδεύσει στην Ουάσιγκτον Ελληνική αποστολή για επαφές με αμερικανικές εταιρίες, ενώ τον ίδιο μήνα θα γίνει και ένα Road Show από το Ελληνικό Χρηματιστήριο. (Μέγιστη ευκαιρία για επαφές, στρατολογήσεις, δίκτυα και άλλα ευχάριστα για τον άνθρωπο που οργάνωσε το φασιστικό πραξικόπημα, κάτω από τη μύτη των Ρώσων, στην Ουκρανία)
Επίσης ανέφερε ότι ο πρόεδρος Τραμπ έχει υποσχεθεί να διερευνηθούν οι δυνατότητες συνεργασίας επενδυτικής αμερικανικής παρουσίας στην Ελλάδα. «Η βιομηχανία της γνώσης θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος όλων μας» όπως είπε και πρόσθεσε ότι «ως καλιφορνέζος έχω ιδιαίτερη αίσθηση της μεταμορφωτικής δύναμης της τεχνολογίας και ως πρέσβης στην Ελλάδα έχω ταξιδέψει σε όλη τη χώρα,(μόνο κάτι χωριά άφησε και αυτά οσονούπω θα τα επισκεφθεί ο "φιλέλληνας περιηγητής" της χώρας)  και βλέπω ότι οι Έλληνες γίνονται αγωνιστικοί από άκρη σε άκρη της χώρας και προωθούν τον τουρισμό και την τεχνολογία. Η Ελληνική δημιουργικότητα είναι γεμάτη με ιστορίες επιτυχίας που αποτυπώνεται και σε επιστημονικά περιοδικά. Επιπλέον, η Ελλάδα με το εξαιρετικά ανθρώπινο κεφάλαιο έχει πολλές δυνατότητες και πολλοί συνομιλητές μου λένε ότι βλέπουμε με άλλο μάτι την Ελλάδα και προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες και η δυναμική αυτή φαίνεται από την εμπιστοσύνη της TESLA. Οι νέες πρωτοβουλίες θα δημιουργήσουν ένα νέο μέλλον και θα πείσουν και κάποιους που έχουν φύγει να γυρίσουν».
Ο ίδιος σημείωσε ακόμη ότι αυτό που πρέπει να γίνει είναι η κυβέρνηση να συνεχίσει να κάνει μεταρρυθμίσεις, για να συνεχίσει και η Ελλάδα την αναπτυξιακή της πορεία με δυναμισμό.
Με λίγα λόγια, να συνεχίσει η κυβέρνηση να ξεζουμίζει τον λαό παντοιοτρόπως και στο τέλος θα έρθει η ανάπτυξη. Μόνο που ο γάιδαρος, όταν έμαθε να ζει χωρίς να τρώει, ψόφησε…
Επιμέλεια: Χρ.Α.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Σχόλια