Φράγματα πάνω σε ρήγματα. Το έγκλημα στην Χαλκιδική σχεδιάστηκε και εφαρμόζεται.


Φράγματα πάνω σε ρήγματα. Το έγκλημα στην Χαλκιδική σχεδιάστηκε και εφαρμόζεται.
Να μην πουν μετά ότι δεν ήξεραν. Αν συμβεί κάτι στη Χαλκιδική, αυτό το video θα (πρέπει να) οδηγήσει στη φυλακή πολλούς:
Κ.ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ:"Αδυνατώ να σκεφτώ πώς κάποιος μπορεί να προγραμματίζει την κατασκευή τέτοιων φαραωνικών κατασκευών πάνω σε ένα ενεργό ρήγμα το οποίο σε ιστορικούς χρόνους έχει δώσει τόσο μεγάλες κινήσεις.
ΤΑ ΦΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΣΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΕΝΟΣ ΙΣΧΥΡΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ. Εκτός από τις άμεσες καταστροφές σε όλη την περιοχή του κόλπου της Ιερισσού από τη λυματολάσπη με την καταστροφή των σπιτιών και τα ΘΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ όχι λόγω του σεισμού αλλά λόγω της αστοχίας των φραγμάτων, όλα αυτά τα επικίνδυνα λύματα θα επηρεάσουν το οικοσύστημα όχι μόνο της ΒΑ Χαλκιδικής αλλά ολόκληρης της ευρύτερης περιοχής της Κ.Μακεδονίας και σίγουρα θα επηρεάσουν το θαλάσσιο οικοσύστημα της ευρύτερης περιοχής του Β.Αιγαίου".
Εύφορη Πεδιάδα: Για τα κέρδη μιας εταιρείας και των μετόχων της καταστρέφεται μια περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλους και εν γνώση τους προγραμματίζονται αμέτρητες δολοφονίες. Έτσι λοιπόν όλοι οι πολιτικοί που την υποστηρίζουν θα είναι οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί αυτών. Έτσι Αλέξη, Κυριάκο και λοιποί...
(Το βίντεο είναι από το SOS Χαλκιδική).Σχόλια